skip to main | skip to sidebar

2012. augusztus 2.

pilot lesen: jane by design


• tudom,ismét pilot bemutató,de mert nem volt kedvem kutakodni hogy a lemaradott sorikban hol tartok, nekikezdtem ennek. még itt egy hónap,lesz időm hogy bekebelezzek még pár évadot másból is.
• nos,az abc family mindig is az a csatorna volt,amelyik olyan sorozatokat adott ami érdekelt. valahogy a sárga kis abc-s bogyóról mindig az jut eszembe,hogy ez valamilyen szinten ,de biztosan jó lesz. ezért esett erre a választás.
a történet elcsépelt: szerintem épp elég hasonló alkotás van,de én mégis vevő vagyok rá. mert ki nem?:D adott jane aki egy átlagos gimis lány. nem tartozik a menők közé,akármennyire öltözik jól,a ruháit leszólják,és folyton a csini-lányok kereszttűzében áll,ami persze nem is csak azért van mert nem bírják az arcát. itt egy kis csavar van a storyban: a legjobb haverja aki mellesleg szintén nem menő (nemtudom,hogy ebben a sorozatban mi is számít menőnek,meg nem menőnek,mert a vicces az,hogy sem jane sem a haverja nem olyan igazi vérbeli nyomi,sőőt.. ha nem ez lenne a felállás,simán menőknek is beállhatnának a ruháikkal..) titokban találkozgat a menők vezetőjével,és járnak,persze ezt is csak úgy bujkálva. a cicababa mégis féltékeny,hogy janeval lóg a srác,de ahoz persze,hogy akkor suliban is szóba álljon vele,az már úgy sok..-.- de persze ez is tipikus,semmi meglepő. szóval jane anyja lelépett mikor kicsi volt,az apja pedig meghalt így egyedül maradt a bátyjával aki mellesleg igazán jófej karakternek tűnik. nos,neki nincs állása,és pénz szűkében is vannak,szóval amikor jane meglátja az álmai gyakornoki munkáját egy divatcégnél,persze hogy úgy érzi minden klappol. a suliban beleegyeznek,hogy délben elmenjen a suliból,persze ha nem ront a jegyein,így hogy kevesebb órára jár be,és már csak be kell kerülnie a céghez. az interjúnál összekeveri a jelentkezési lapokat,és véletlenül egy teljes állású személyi asszisztensnek jelentkezik. mikor bekerül, képtelen nemet mondani a nagy pénznek,amire a tartozások miatt szükségük is van. avval viszont nem számolt,hogy a divatcégnél küzdelmek folynak a posztért. bár fönöke állandóan távol van, indiana megfigyelésével bízza meg többek között, aki az egyik volt asszisztense és most az ő helyére fáj a foga. mindent árut,szállítmányt teljes titokban kell intézni,nehogy indiana megtudja,stb. izgatottan várom a folytatást,mit lehet még kihozni ebből a kettős életből:) a részben 2 pasi is feltűnik, akik most kezdtek el jane iránt érdeklődni, biztos itt is lesznek aztán szálak:) nos,hát nem vártam túl sokat a sorozattól, hiszen semmi új,de imádom az ilyen divatcéges dolgokat,szóval az első évadra biztos vevő vagyok;) nameg egy pilotból mégcsak az alap dolgok derülnek ki,az alaptörténet, de itt is azért el lehet dönteni,hogy érdekel-e vagy sem. és engem érdekel:) és végül: 7/10ből:) azért nézzetek bele ha van időtök:)
bocsi a kicsit értelmetlen postról csak késő korán van még ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

kérlek ha nincs is oldalad,legalább egy nevet írj,hogy tudjalak hogy szólítani:)
a trágárkodást mellőzd, le lehet írni a véleményt,ha negatív is normálisan:P