skip to main | skip to sidebar

2012. július 11.

pilot lesen: the walking dead

• tudom,tudom:D megint egy pilot les:D bár már elörébb tartok a sorozatban és csak falom (mint a zombik a még megmaradt emberkéket..)
felhívnám a figyelmet,hogy ez a sorozat nem 13éveseknek való.. lesz itt minden amit egy zombis filmtől is elvárnánk: csak egy kicsit továbbra nyújtott verzióban, de vér-testrészek-nem ragozom tovább!
• vagyis ez azt jelenti,hogy levágott kezek-lábak, husin nyammogó zombik nem kis számmal:D a történet egy rendőrrel kezdődik, akit egy autósüldözés során sérülés ér,korházba kerül. mikor felébred (talán nem csak nekem ismerős a dolog, 28 nappal később vagy lehet a másik hasonló nevezetű film kezdődik ugyanígy) a világ már romokban,egy különös járvány majdnem az egész emberiséget elpusztította. a halottak feltámadnak,és járkáló zombik lesznek, ha megarapta őket egy másik zombi. főszereplő rendőrünk elmegy megkeresni a családját,akik atlantába mentek,mert ott elvileg egy menekült zóna van,ahol persze az állítások szerint minden happy.. persze mikor rendőrünk a ló hátán megérkezik,korántsem az várja a városban ,mint amire számított.. a családja persze életben van ,legjobb barátja gondjukat viselte,talán egy kicsit jobban is,mint elvárták volna tőle.. a rendőr feleségének és gyermekének azt mondta,hogy biztosan meghalt a rendőr és így hamar átveszi az apai szerepet.. ők egy kisebb csapatban vannak, akik egy erdőben és annak tavas környékén rendeztek be egy saját kis menekülttábort.
• a sorozat nekem apszolút bejön.. persze kell egy gyomor az embernek,amivel végignézi a húzósabb jeleneteket, de a story jól van kivitelezve,és apszolút jók a zombik is. nincs gond avval,hogy műen hatna a dolog,stb. a sorozatban nem fektetnek hangsúlyt a fertőzésre,pedig engem igen érdekelne egy dr. house-s megoldás, hogy pontosan mi történhetett,meg hát talán azt várnám a végére hogy minden happy,bár kétlem hogy a történet majd így érne véget. a történetszál ,hogy a rendőr legjobb haverja hogy el van a gyerekével meg az anyjával elég érdekes,és bevallom ez késztetett a második,a 3ik és később a 4ik rész megnézésére is. sajnáltam a fickót,bár így utólag hogy a nő tényleg azt hitte,hogy a férje meghalt,meg hogy látszik majd hogy gondol rá,meg nem felejtette el ,meg ilyenek,az azért kicsit más szemszögből is megvilágítja a dolgokat. persze az életbenmaradáshoz sok minden kell,és mint minden sorozatban itt is vannak idióták,akik azt hiszik,hogy mert fegyver van a kezükben azt csinálnak amit akarnak,nem gáz hogy itt a világ vége,stb... ami még érdekes momentum volt,hogy a világ hogy megváltozott,és a táborban ugye a nők csinálnak kb mindent. és,hogy néhány pasi mennyire tiszta dolognak tartja ezt,meg ez a nők dolga.. meg persze a rasszizmus is feltünik. de érdekes módon azt a pasit verik majd szét aki megüti a nőket, és a rasszista pasit bilincselik ki a tetőhöz.. mindenki megkapja azt ami jár neki;) persze ez azért nem ennyire fekete és fehér. a menekülttáborról nekem mindig a lost meg a hasonló partravetett dolog jut eszembe,és bevallom  tetszik nekem:D mindig elképzeltem hogy egy jó pasival hajótöröttek leszünk és építünk tök menő házat magunknak:D persze ez megint nem ilyen egyszerű,de én biztos jó ötletnek tartottam volna a sátrak helyett valami fa-kunyhókat építeni, vagy legalább körbevenni ilyesmivel a sátrakat. de egyenlőre most ez a top valahány sorozat,mert bár láttunk már épp elég ilyen filmet,ez mégis valami más,valami kicsit új,de ne hazudjunk sorozatként sokkal több lehetőség van,mint csak egy 2 órás filmben. amíg nincs új rész az általam jelenleg követett sorozatokból addig biztos,hogy rá leszek erre kattanva:D 8/10ből mert azért az undi részek is kellenek,de mégsem fogom jó pontoknak megítlni azokat:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

kérlek ha nincs is oldalad,legalább egy nevet írj,hogy tudjalak hogy szólítani:)
a trágárkodást mellőzd, le lehet írni a véleményt,ha negatív is normálisan:P