skip to main | skip to sidebar

2012. augusztus 11.

ördög bújt beléd

• nos,kicsit késtem az átolvasásokkal és átírásokkal,sorry.
aki nézi a tumblr oldalt láthatta azt a bizonyos jennifer's bodys plakátot ami majdhogynem teljes hasonmása a true blood poszterének,és volt néhány animáció amit a filmből postoltam. a filmet megan fox miatt akartam megnézni,mert volt pár jókis animáció ami megtetszett,és felkeltette a kiváncsiságomat.
csalódtam.
a történet maga jó lenne ,az alap jó volt, talán ezért vártam sokkalta többet ettől a filmtől. Jennifer (Megan Fox) és  Needy (Amanda Seyfried) a legjobb barátnők bár jennifer a suli menő pompom lánya és needy meg a nyomi könyvmoly(de persze itt ez még semmi egyedi). jennifer le akar stírölni egy a városból jött együttest,mert cuki az énekes,ezért elmennek a koncertre. a bulin tűz üt ki,és a két barátnő éppenhogy kijut. jennifer teljesen sokkos állapotban van,de needy marasztalása ellenére elmegy a bandával egyet kocsikázni. needy sírva megy haza,és hívja fel barátját hogy meg kell találniuk jennifert, de közben lemegy az alsó szintre és jenniferrel találja szembe magát aki nyers húst zabál a hűtőből és teljesen véres.. ennek hátterében az áll,hogy a fiúbanda nem bírt feljebb jutni a ranglétrán,már mindent megpróbáltak,de semmi nem működött,ezért eldöntötték ,hogy lepaktálnak a sátánnal,ezért érkeztek a kis településre. egy szűz lányra volt szükségük,hogy feláldozzák,és mert azt hitték,hogy jennifer az amolyan mindent mutat,de semmit nem enged tipus,biztosan szűz. és mivel a lány meg azt gondolta,hogy 'csak' meg akarják erőszakolni persze ,hogy azt mondta,hogy szűz: keressenek olyat aki érti a dolgát,stb.. szóval a fiúk feláldozzák jennifert,arra nem számítva,hogy ha egy nem tiszta személyt áldoznak fel, a kérés beteljesül de egy szörnyet engednek szabadjára..
a film horrornak van feltüntetve,de én inkább vígjáték horrornak mondanám,bár egyik sem volt igazán az. a 100percből unalmas ,vontatott film kerekedett. a rémísztő jelenetek kicsit bugyuták lettek, és elnyagyoltak,mint például a démon hányásból hirtelen effektekkel megtarkított feltünő tüskék,amik feleslegesek voltak és pillanatrombolóak. ha egy teljesen véres ruhában lévő csaj rádhány egy vérnek tűnő szutykot az épp elég én úgy gondolom. pedig a felvezetés olyan jó volt. tetszett,hogy láttuk mi is lett needyvel az eset után,meg ahogy előadta a dolgokat. egyszerűen jól indított a bevezető szöveggel. volt egy-két érdekesebb poén,de egy horrorba ez a 3 kis öldöklés javarészt semmi nem volt,főleg a nagy unalmas szüneteket közben. ráadásul minden annyira kiszámítható volt és röhejes. nomeg ha valaki átszúrja a démon hasát az miért olyat mond,hogy 'van nálad tampon? mert úgy nézel ki..' elég rossz volt a jelenet de ez tette fel az ire a pontot az egyszer biztos.. ami egyedül odavonzhatta az embert az megan fox nameg egy-két lezbi meg pucérkodós jelenet semmi több. de ezektől a színészi teljesítményektől sem voltam elájulva. összeségében sokmindent lehetett volna javítani a filmen,amitől sokkal kevesebb kívánnivalót hagyott volna maga után. ha már horror több öldöklést,nameg rémisztő dolgot meg ilyesmit, nem ennyire vontatott történéseket,stb. ami még igen minusz pontra hajaz,hogy a végét úgy oldották meg a filmnek,hogy a stáblista kiírása közben volt berakva pár kép amiből kiderül mi is történt a zenészekkel. ha nem pislogok kettőt és veszem észre,hogy itt még lesz valami,ki is nyomom a stáblistát: általában ilyenkor már nem szokott lenni semmi. nameg a végkifejlett is elég röhejes lett,szóval azért is minusz pont. a tednél még mindig egy mérföldkővel jobb volt,mert csak 1 óra volt,bár így is untatott,de nem mentem közben sehova,és nem volt időm a világ problémáira: jobban lekötött mint a ted. ez 4/10 pontot ért csak meg. sajnos erre nem vagyok vevő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

kérlek ha nincs is oldalad,legalább egy nevet írj,hogy tudjalak hogy szólítani:)
a trágárkodást mellőzd, le lehet írni a véleményt,ha negatív is normálisan:P